ева и елора
Добре дошли в „Мое умно бебе“!

Този сайт не е кръстен на дъщеря ми. Тук събирам нашите занимания и своя опит като родител.

Аз не съм медицинско лице, нито педиатър. Аз съм родител и стоя зад твърдението на Мария Монтесори, че майката е най-добрият учител. Няма да ви поучавам как да превърнете детето си в гений. Ранното развитие е естественото въвеждане на бебетата в света на големите, без да изискваме от тях да се държат като възрастни. Без стреса, който изживяват някои хлапета след решението на родителите им че са „вече големи“ и че трябва внезапно да променят поведението си.

Методите, за които пиша тук, са изпитани от мен и семейството ми. Те почти не изискват средства и няма да отнемат свободното ви време, напротив. Ще имате повече идеи как да общувате с детето си и как да го развивате с почти никакви разходи.

Не съм издавала книги за ранно детско развитие. Аз разпространявам опита си безплатно и безкористно, и се старая играчките, които изработвам да са с възможно най-ниска цена.

Бъдещето зависи от това какви ще станат децата ни. А какви хора ще бъдат, зависи най-вече от нас!

Така че, добре дошли в „Мое умно бебе“ от мен – Ева!

П.П.

Известно време подписвах статиите тук с псевдонима Мамина Бубина Писина – така галено ме нарича Елора понякога. Но прецених, че един псевдоним ми е достатъчен, затова ще запазя само Евел Инара – името, под което писателствам.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ:

Има различни видове подкрепа и всеки помага, както има възможност. Дали с четене на статиите, с харесване, със споделяне, с добра дума пред познати, с поръчка на играчка. Ценя всяка подкрепа, радвам се на всяко харесване и съм благодарна!

ЗА КОНТАКТ:

0888 231376

evaradev@gmail.com

Мое умно бебе във Facebook

http://evelinara.com/ е моят писателски блог

Семейният ни сайт е Пълнощастие http://pylnoshtastie.com/

Освен идеи за пътуване с деца и други приятни дейности, той предлага и фотографски услуги в рамките на София.

банер фото услуги

4 thoughts on “ЗА МЕН

  1. Влезнах през гугъл за нещо и вече 40 минути не мога да спра да чета, а имам 3 деца и някакъв опит, и пак останах запленена от много неща, сега особено от 5те идеи да се забавлява бебето. Благодаря, ще продължавам да следя.

  2. Благодаря ви за милите думи!

  3. БЛАГОДАРЯ ЗА СПОЛУЧЛИВАТА РЕЦЕПТА ЗА СОК ОТ ГРОЗДЕ! ВЧЕРА НАПРАВИХ 1ДОЗА,ОПИТАХМЕ И ВЕЧЕ СЕ ВАРИ 2 НА КОТЛОНА! ЖЕЛАЯ ДА СТЕ ЗДРАВИ!

  4. Много се радвам, че ви е харесала:) Да ви е сладко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.