ева и елора
Добре дошли в „Мое умно бебе“!

Аз съм Ева и от десет години съм домашнообразоващ родител в България. По света има милиони семейства, които образоват децата си вкъщи, но тук няма да ви убеждавам в ползите на този вид образование. Тук споделям как децата ни могат да бъдат да обучавани ефективно и почти без пари, просто като прекарваме време с тях. Нужна ви е една добра идея, малко свободно време и желание.

Заложила съм на доброто, класическо образование за своята дъщеря: литература, естествознание, история, спорт, музика, изобразително изкуство, чужди езици. Как да развиваме ума, сръчността, социалността, въображението, търпението, паметта, чувствителността, любопитството, силата и здравето – тези отговори ще намерите в моя сайт.

Очаквайте практични съвети. Аз съм работеща майка, която цени времето и парите си, не пилея нито едно от двете. В сайта има много изпитани и безплатни, мои ресурси, има и неща, които може да поръчате.

Ако ви е любопитно, разгледайте и писателската ми страница http://evelinara.com/, пиша под псевдонима Евел Инара.

Семейният ни сайт е Пълнощастие http://pylnoshtastie.com/ – там споделяме голяма част от ежедневието ни. Освен идеи за пътуване с деца и други приятни дейности, той предлага и фотографски услуги в рамките на София.

банер фото услуги

Може да ми пишете в Месинджър, в страницата на Мое умно бебе: Мое умно бебе във Facebook

П.П.

Известно време подписвах статиите тук с псевдонима Мамина Бубина Писина – така галено ме нарича дъщеря ми понякога. Но прецених, че един псевдоним ми е достатъчен, затова ще запазя само Евел Инара – името, под което писателствам.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ:

Има различни видове подкрепа и всеки помага, както има възможност. Дали с четене на статиите, с харесване, със споделяне, с добра дума пред познати, с поръчка. Ценя всяка подкрепа и се радвам на всяко харесване! Благодаря!

ОЩЕ НАЧИНИ ЗА ВРЪЗКА:

0888 231376

evaradev@gmail.com

Ева и Елора

6 thoughts on “ЗА МЕН

  1. Влезнах през гугъл за нещо и вече 40 минути не мога да спра да чета, а имам 3 деца и някакъв опит, и пак останах запленена от много неща, сега особено от 5те идеи да се забавлява бебето. Благодаря, ще продължавам да следя.

  2. Благодаря ви за милите думи!

  3. БЛАГОДАРЯ ЗА СПОЛУЧЛИВАТА РЕЦЕПТА ЗА СОК ОТ ГРОЗДЕ! ВЧЕРА НАПРАВИХ 1ДОЗА,ОПИТАХМЕ И ВЕЧЕ СЕ ВАРИ 2 НА КОТЛОНА! ЖЕЛАЯ ДА СТЕ ЗДРАВИ!

  4. Много се радвам, че ви е харесала:) Да ви е сладко!

  5. Поздравления за идеите за сокове от цветчета – люляк, горски теменужки, рози, не знам дали и с цветовете на шипката не би се получило добре. Поздрави от Канада

  6. Здравейте и благодаря! Никога не съм опитвала с цвят на шипка, но може и да стане. Нали с цвят от рози става, остава само да се пробва. Не знам колко са ароматни шипковите цветове… Ние си правим ликьор с плод на шипка, но той изисква поне половин година отлежаване, за да изчезне вкуса на ракия и да стане като шипков мармалад.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *