ева и елора
Добре дошли в „Мое умно бебе“!

Този сайт не е кръстен на дъщеря ми, нито е създаден с цел да демонстрирам нейните качества. Идването на Елора бял свят беше причината да започна да се интересувам от ранно развитие. Методите, които описвам, са личният ми принос за по-добро бъдеще на повече български деца.

Аз не съм медицинско лице, нито педиатър. Аз съм родител и стоя зад твърдението на Мария Монтесори, че майката е най-добрият учител. Няма да ви поучавам как да превърнете детето си в гений. Ранното развитие е естественото въвеждане на бебетата в света на големите, без да изискваме от тях да се държат като възрастни. Без стреса, който изживяват някои хлапета след решението на родителите им че са „вече големи“ и че трябва внезапно да променят поведението си.

Методите, за които пиша тук, са изпитани от мен и малката ми дъщеря – изцяло или в частност. Те почти не изискват средства и няма да отнемат свободното ви време, напротив. Ще имате повече идеи как да общувате с детето си и как да си спестите купищата непотребни играчки.

Не съм издавала книги за ранно детско развитие. Аз разпространявам опита си безплатно и безкористно, и се старая играчките, които изработвам да са с възможно най-ниска цена.

Бъдещето зависи от това какви ще станат децата ни. А какви хора ще бъдат, зависи най-вече от нас!

Така че, добре дошли в „Мое умно бебе“ от мен – Ева!

П.П.

Доскоро подписвах статиите тук с псевдонима Мамина Бубина Писина – така галено ме нарича Елора понякога. Но прецених, че един псевдоним ми е достатъчен, затова ще запазя само Евел Инара – името, под което писателствам.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ:

Има различни видове подкрепа и всеки помага, както има възможност. Дали с четене на статиите, с харесване, със споделяне, с добра дума пред познати, с поръчка на играчка, със скромна сума. Ценя всяка подкрепа и съм благодарна! Ако желаете да помогнете на Мое умно бебе със средства, банковата сметка е:

Първа инвестиционна банка

BIC/ SWIFT: FINVBGSF

BG58FINV91501016824474 BGN

ПЪЛНОЩАСТИЕ ЕООД

ЗА КОНТАКТ:

0888 23 13 76

evaradev@gmail.com

Мое умно бебе във Facebook

http://evelinara.com/ е моят писателски блог

Семейният ни сайт е Пълнощастие http://pylnoshtastie.com/

Освен идеи за пътуване с деца и други приятни дейности, той предлага и фотографски услуги в рамките на София.

банер фото услуги

4 thoughts on “ЗА МЕН

  1. Влезнах през гугъл за нещо и вече 40 минути не мога да спра да чета, а имам 3 деца и някакъв опит, и пак останах запленена от много неща, сега особено от 5те идеи да се забавлява бебето. Благодаря, ще продължавам да следя.

  2. Благодаря ви за милите думи!

  3. БЛАГОДАРЯ ЗА СПОЛУЧЛИВАТА РЕЦЕПТА ЗА СОК ОТ ГРОЗДЕ! ВЧЕРА НАПРАВИХ 1ДОЗА,ОПИТАХМЕ И ВЕЧЕ СЕ ВАРИ 2 НА КОТЛОНА! ЖЕЛАЯ ДА СТЕ ЗДРАВИ!

  4. Много се радвам, че ви е харесала:) Да ви е сладко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.