aktivni karti jivotni

Весела, подвижна игра за деца! Развива движението, речта, зрителната памет, съсредоточаването, умението за подражание, знанията за света….

 • За бебетата, защото обичат да разглеждат картинки
 • За начинаещите в говоренето, за да научат за звуците, които издават животните
 • За малките деца, които харесват животни и техните специфични действия
 • За пълните с енергия хлапета, защото е толкова забавно да имитираш
 • За умниците, които започват да четат
IMG_1675

Ако ви харесват, изтеглете безплатен комплект от шестнайсет карти с картинки на животни и действия, който направих за дъщеря ми преди време. Дори да нямате цветен принтер и ламинатор, това не е проблем. 

ВНИМАНИЕ! Може да имате проблем със свалянето на файла заради забрани и защити на браузъра ви. От телефон е почти невъзможно, Google Chrome също често прави проблеми. При мен винаги се получава с Microsoft Edge.

IMG_1683

 Аз разпечатах в черно-бяло първите карти и ги залепих с лепило на стик върху картон от опаковки. Разбира се, тя вече нямаше склонност да дъвче. Ако детето ви дъвче предмети, по-добре ламинирайте картите. Става и без да притежавате ламинатор – купете си малък пакет с листове за ламиниране и със слабо нагрята ютия и през хартия (примерно за печене) ги изгладете внимателно. Разбира се, възможно е да ги разтопите повече от нужното, затова подложете хартия, която ще прежалите:)

IMG_1724

Бебетата ще се забавляват да разглеждат картинките, а по-късно и да рзпознават кое животно какво е и какъв цвят е. Покажете им какви звуци издават или как се държат. Детето с удоволствие ще ви имитира, а по-късно ще използва думите за всяко действие и така ще разширява речника си. Ако разпечатате два комплекта, предложете да намери еднаквите.

IMG_1721
IMG_1733

Най-важното е да не забравяте – покажете картите на детето и играйте с него, правете му компания, покажете му много начини да използва картинките. Ако то пожелае, ще играе и само, но играчките не могат да ви заместят и да изпълнят вашата роля.

Забавни игри у дома от мен:

Евел Инара

ВИЖТЕ СЪЩО:

Как дете се научи да плува само

9 thoughts on “КАРТИ С ЖИВОТНИ: СВАЛИ БЕЗПЛАТНО И РАЗПЕЧАТАЙ

 1. Картите са невероятни, благодаря ви 🙂

 2. Благодаря! Радвам се, че ви харесват!

 3. Здравейте.Много ми допадна идеята за картите, но не видях никъде опция за изтеглянето на комплекта. Може ли да ме ориентирате за линк/бутон или да ги изпратите на посочения имейл адрес, ако не ви затруднявам. Извинявайте, ако пропускът е мой, не го виждам най – вероятно, но неколкократно прегледах.

 4. аз сьщо не мога да ги сваля

 5. И аз ще помоля за линк

 6. Прекрасни са, ще помоля за линк, откъдето да ги сваля

 7. Здравейте,от къде мога да ги сваля?

 8. Здравейте, болднах и смених цвета на линка, за да се вижда по-добре. Там, където пише: безплатен комплект… 🙂

 9. Здравейте, болднах и смених цвета на линка, за да се вижда по-добре. Там, където пише: безплатен комплект… 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.