risuvane po snqg

Когато пързалките са затрупани със сняг, а люлките са замръзнали, как да се забавляваме навън? Един ден снежен човек и шейна, втори ден снежен човек и шейна, трети ден…

Защо не порисуваме?

risunki snqg 2

Направих тези боички за първи път, когато дъщеря ми беше на година и половина. Всеки ден драскахме по снега половин – един час. На другия ден, дори и да не носехме пак боички, разглеждахме драсканиците от предишните дни.

Трябва ви само:

  • боя – най-добре става с боя за яйца, аз вече си я пазя от Великден
  • вода
  • шишенца с тесен отвор

Ако боядисвате вкъщи косата си и в комплекта има дозатор, запазете го. Опаковки от препарат за съдове също ще свършат работа.

risunki snqg 1
risunki snqg 3

Аз използвам боя за храна или яйца, като добавям съвсем мъничко във водата. Вече избягвам жълтия и червения цвят, защото напомнят за телесни течности и за останалите хора няма да е приятна асоциация, когато се натъкнат на „картините“ ни:)

risunki snqg 4
risunki snqg 6

Засега аз опитвам да рисувам, а Елора доукрасява или просто драска по снега, но се забавляваме чудесно. Когато станем по-големи, се надявам на по-стойностни произведения.

risunki snqg 5
risunki snqg 7

ДОБАВКА ОТ 2022г: Ако съчетаете боите с формички като за сладки, играта става зимна сладкарница. Също може да оцветявате снежните човеци. Понякога в парка има доста.

Опитайте и вие! Трябват ви само топли дрехи и шишенце с боя!

Цветна зима от мен:

Евел Инара

ВИЖТЕ СЪЩО:

игри с боя за яйца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *