5 листа, 10 странички

размер на лист 21/21 см

цена 140 лева

възраст – от три годинки до училищна възраст

Тази тиха книжка е горският дом на едно кафяво мече, а книжката е собственост на малката Марлена. Всички игри в книжката са за възраст 4 годинки.

Ябълките се закачат на кукички, а морковите в градината са номерирани. Стъблата на цветята, освен че са сортер по цветове, могат да се сплитат на плитки. Мечето понякога нощува в палатката с цип.

тиха книжка

Момиченцето не живее в България и ще трябва да учи как се изписва името й и на кирилица, и на латиница. Ето защо на заглавната страница са изписани с грапави ръкописни букви и двата варианта (по метода Монтесори). Там е и прозорчето, където момиченцето може да упражнява връзване на връзки. Книжката се закопчава с катарама като на колан.

тиха книжка

Ето я спалнята на мечето. Завесите са закрепени с копчета, а се прибират с ластичета.

тиха книжка

В банята освен огледало, има гребенче и хавлийка. Ваната е снабдена с гъба и душ.

тиха книжка

С пералнята, заедно с действията от ежедневието, Марлена ще упражнява фината моторика. Курабийките и печката ще й помогнат да научи цифрите, докато играе.

тиха книжка

Пухкав облак и заснежен планински връх са фон за екскурзиите на мечето с колата. С помощта на Марлена, то може да сменя гумите:)

Книжката се прибира в мека памучна торбичка, за да сме сигурни, че всички ябълки, морковчета и одеялца ще останат в книжката.

тиха книжка

Желая много забавления на малката Марлена с тази книжка. За мен беше удоволствие да я направя!

Тази тиха книжка е ушита по поръчка. Цената й е по-висока от повечето показани книжки, защото има повече детайли. Ако желаете да притежавате тази играчка, моля, свържете се с мен чрез лично съобщение на facebook страницата на Мое умно бебе!

Евел Инара