4 листа, 8 странички

размер на лист 21/21 см

цена 100 лева

възраст – от годинка до предучилищна възраст

Тази тиха книжка е собственост на Ейми, която не живее в България и затова ще научи как се изписва името й на кирилица и на латиница. Книжката е създадена специално за двегодишно момиченце. Темата е „Горска къщичка на кафявото мече“, като на предишната книжка, която ви показах. Двете книжки са на една тема, понеже са създадени за две сестри.

На заглавната страница на книжката, освен имената-пъзели, има низанка с едри дървени топчета.

Рибки плуват в езеро-лабиринт за избутване с пръстчета. Пухкавият облак е ограден от сребърни звезди. В огледалното езеро, където мечето може да влиза, има плуваща патица.

тиха книжка ейми

Цифрите от 1 до 5 ще бъдат лесно свързани с количеството цветя зад храстчетата. Морковите също са пет на брой, но за разлика от книжката за по-голямата сестра, тези са едри, за да няма опасност детето да се задави с тях.

тиха книжка ейми

Какъв цвят са короните на дърветата през лятото, есента и зимата ще научи Ейми от следващата страница. Дърветата също са и геометричен пъзел.

Къщичката, през която летят калинки, има закопчалка с копче и с велкро.

тиха книжка ейми

На последната страничка е тунелчето-легло за мечето. То има тик-так копче на ръчичките. Закопчалка свързва първата и последната страничка на тихата книжка.

Книжката се прибира в памучна торбичка, за по-удобно съхранение и пренасяне.

тиха книжка ейми

Надявам се Ейми да се забавлява с „Горската къщичка на кафявото мече“! Аз истински се забавлявах, докато я изработвах.

Ако тази книжка ви е харесала и искате да я поръчате, моля, свържете се с мен чрез лично съобщение на Фейсбук страницата ми!

Евел Инара