картичка прегръдка

Идат светли празници, но за съжаление не на всички ни ще се удаде да се съберем с най-любимите ни хора. Изпращаме подаръци, пишем пожелания и звъним по телефона, но нищо не може да се сравни с една топла прегръдка. За всички, които няма да успеят да прегърнат някой свой близък човек, ето една страхотна идея за коледна картичка! Картичка-прегръдка!

Аз демонстрирам детска прегръдка, но всъщност няма ограничения, а само нужда от повече хартия. Подходяща е не само за Коледа, а и за всеки друг празник. Хубавото е, че тази картичка почти сигурно ще бъде запазена и след години ще има дори по-голяма сантиментална стойност.

картичка прегръдка

Необходими са ви:

  • ролка хартия (опаковъчна, стари тапети или ролка хартия за рисуване)
  • маркер
  • ножици
  • дете:)

Задръжте детето неподвижно (доколкото е възможно) върху листа и скорострелно очертайте прегръдката. После я изрежете и надпишете картичката:

картичка прегръдка

Докато изрязвах, на нашата картичка бяха добавени глава и крака, което зачеркна дилемата ми да изрежа ли тези части. Вие можете да направите просто една дълга картичка, завършваща с пръстчета, ако предпочитате. После сгънете картичката-прегръдка и я сложете в плик. Готово!

картичка прегръдка

Едва ли ще се намерят баба и дядо, леля или чичо, които да не се зарадват на такава прегръщаща картичка! А Коледа е време за много прегръдки, дори и от хартия!

Мамина Бубина Писина

ДЯДО КОЛЕДА ОТ СЪЧКИ