корона за дете

Запленена съм от корони, оказва се:) Може би ми напомнят за приказките за принцеси от детството ми, може просто ми допада как жълтия цвят изпъква във всички сезони.

Най-често изработвам тези три вида корони – всяка се ползва за съвсем различен повод. Ако някоя от тях ви хареса и нямате възможност да я изработите сами, можете да я поръчате като се свържете чрез лично съобщение с мен на Facebook страницата на Мое умно бебе.

ТОПЛА КОРОНА ОТ ПОЛАР

  • цена 20 лева
корона шапка

Ушита от мекичък полар, тя е подходяща и за момиченца, и за момченца. Има я в различни размери – от бебешки до такъв, който става даже за майки и татковци:) Ще топли ушетата на малките принцове и принцеси през пролетта и есента. Короната според мен е от типа желани „шапки“, срещу които децата не биха мрънкали. Как мислите?

Ние имаме такава корона от есента и я смятаме за много функционална и ефектна. Носим я с кеф.

КОРОНА ЗА РОЖДЕН ДЕН

  • цена 10 лева
корона за рожден ден

Виждате как изглежда короната отпред (долу) и отзад. Подходяща за момиченца и момченца. Разбира се, цифричката може да бъде различна, също и цвета. Можете дори да разшиете цифрата след рождения ден и вашето момиченце да я носи като диадема.

Короната за рожденици е ушита от два пласта филц, за да не клюмва, но пък е на сегменти, за да се огъва добре. Отзад е с ластиче.

КОРОНА-ДИАДЕМА

  • цена 6 лева
корона диадема

Короната-диадема направих най-отдавна. Подходяща е за момиченца, според мен. На тънък ластик е, горната част е от филц. Търпи изтървания, смачкване и цапане. Може дори да я изперете на ръка. Тези коронки според мен са чудесен подарък за спомен от детски рожден ден, който да раздадете на гостите си.

Ето ги в близък план:

корона диадема

Надявам се, че нашите корони за всякакви случаи са ви харесали! От тях почти винаги има налични, така че дори да нямате време да чакате за шиене, проверете:)

Евел Инара

ВИЖТЕ СЪЩО:

червенушка от филц