Мери Попинз се завръща филм
Disney’s MARY POPPINS RETURNS

Преди прожекцията на „Мери Попинз се завръща“ се опасявах, че филмът ще е твърде детски за мен. Оказа се, че е точно като за деца над 5-6 години и възрастни. Елора малко се въртя на седалката в средата на филма, затова си мисля, че мааалко по-големите деца ще го възприемат в цялото ми великолепие.

А „Мери Попинз се завръща“ е наистина великолепен. Стилен, характерен, красив като живо представление. Филмът е мюзикъл, а песните са изпълнени на български език. Докато гледах последната сцена, нещо ме подтикна да ръкопляскам и се оказа, че не само аз съм се чувствала така. Ръкопляскахме почти всички в залата на изпълнението на създателите на този филм.

Знаете историята на Мери Попинз – бавачката, която умее да прави ежедневните неща вълшебни. Тя идва на помощ на следващото поколение Банкс. „Мери Попинз се завръща“, макар един вид продължение, е хубав както малко продължения могат да се похвалят. Така че, определено не го пропускайте – с деца или без!

Филмът дава почти изчезналото днес усещане за безвремие – подарък, от който има нужда всеки пораснал човек. За 130 минути времето спира и попадате в друг свят. Какво по-полезно от това:)

Евел Инара

Мери Попинз се завръща филм
Disney’s MARY POPPINS RETURNS

Изображенията са предоставени от Forum Film Bulgaria

ВИЖТЕ ОЩЕ: