КОМПЛЕКТ ГЛЕН ДОМАН

ПО ПОРЪЧКА

КОМПЛЕКТ 50 ЕДНОСТРАННИ КАРТОНА С ДУМИ В ЧЕРВЕНО И ПАМУЧНА ТОРБИЧКА

цена 40 лева

КОМПЛЕКТ 30 ДВУСТАННИ КАРТОНА С ЧИСЛА И ТОЧКИ В ЧЕРВЕНО, ПАМУЧНА ТОРБИЧКА

цена 30 лева

Ако ви се иска да започнете да се упражнявате с вашето дете по метода с думи или числа на Глен Доман, но ви е трудно сами да изработите картите, можете да ги поръчате. Те са ръчно изработени върху бял картон с безвредна боя на водна основа. Всеки комлект върви с торбичка за по-удобно съхранение.

КАРТИ С ДУМИ ПО ГЛЕН ДОМАН

КОМПЛЕКТ ГЛЕН ДОМАН

В комплекта от 50 думи влиза и името на детето. Картите са с големина 50/10 см, а думите са подбрани така, че да съдържат всички букви от азбуката без ер малък. Така ще ви бъде удобно да показвате и буквите на детето си с тях. По принцип 50 картона са достатъчни са много дълъг период на показване, защото има и преговор на вече показвани думи. Вероятно е тези 50 картона с думи да са ви напълно достатъчни.

Можете да използвате картите и след като детето ви навърши три годинки, в игрите за предучилищна подготовка. Те са подходящи за игри с букви: намери думи с еднаква първа или последна буква; намери думи, съдържащи конкретна буква; намери думи с една/две/три срички; намери думи с 3/4/5 букви; намери сред картите дума, която вие изписвате на друг лист….

Доман в предучилищна и училище
КОМПЛЕКТ ГЛЕН ДОМАН

Повече за метода с думи на Глен Доман вижте тук:

четене по Глен Доман

КАРТИ С ЧИСЛА ПО ГЛЕН ДОМАН

Картите с числа са с големина 30/30 см, ръчно изписани с безвредна боя на водна основа върху бял картон. От едната страна има число, а от другата същия брой произволно нанесени точки. С тези карти след третата година на детето можете да упражнявате и събиране или изваждане. Просто добавете 1, 2 или 3 червени капачки на празните места по картата, демонстрирайки на детето си как се събира. За изваждането закривайте с бяло листче изписаните точки.

Повече за метода на Доман с числа прочетете тук:

цифрите по Доман

Картите с числа са прибрани в памучна торбичка за по-удобно съхранение. Цветът на торбичката варира.

КОМПЛЕКТ ГЛЕН ДОМАН
КОМПЛЕКТ ГЛЕН ДОМАН

Не се притеснявайте да задавате въпроси, ако имате. Аз съм голям привърженик на метода, защото отдавна берем плодовете му с моята дъщеря. Наистина учи на наблюдателност, търпение, добра артикулация, развива познавателните умения и спомага за навременното проговаряне на децата.

Можете да се свържете с мен по телефона или чрез лично съобщение на Facebook страницата на Мое умно бебе.

Евел Инара

ВИЖТЕ СЪЩО: