цена на бурканче с късметчета: 15 лева

цена на 3 броя: 35 лева

Много обичам късмети и дъщеря ми също ги обича. Докато търсех как да направя преговор, който да ѝ е любопитен и приятен, ми хрумна да го направя под формата на късметчета. Така се получиха тези 76 късметчета със знанията по предметите от първи клас:

Български език, математика, родинознание и музика. По останалите предмети децата придобиват основно умения, а по тези четири има неща за наизустяване. Знанията лесно изхвърчат от главата на децата /и не само/, затова е хубаво да бъдат повтаряни.

Идеята на късметчетата е точно тази – да припомнят и затвърждават, запазвайки в същото време елемента на изненадата.

КАК ДА ПРЕГОВАРЯТЕ:

Детето си тегли късметче, прочита го на глас и е добре да го запомни – по-късно през деня може да го попитате какъв късмет му се е паднал. Припомнете му, ако е забравило. Също детето може да търси някаква връзка между знанието-късметче, което му се е паднало и случките през деня. Забавното е, че често наистина има връзка.

Не изхвърляйте извадените късметчета. Препоръчвам да ги прибирате и след като всички късметчета бъдат изтеглени от бурканчето, да започнете отначало. Бихте могли да ги дадете на друго дете, но до четвърти клас този преговор ще бъде полезен, нищо, че е за първи.

късметчета знания първи клас

ЗА КОГО СА ПОДХОДЯЩИ?

Кога да започнете да ползвате късметчетата? Например през лятната ваканция преди втори клас. Или в началото на втори клас. Защо не и след това? Преговорът винаги е полезен.

С тези късметчета-знания би могъл да преговаря целия клас – едно дете тегли късметчето и го прочита на всеослушание. После всички се стараят да го запомнят.

късметчета знания първи клас

Ако имате първолаче или детенце във втори клас, можете да поръчате нашите късметчета за преговор. Цената им е 15 лева за бурканче.

Евел Инара

ВИЖТЕ СЪЩО:

монтесори таблица за умножение в рамка