коледно творчество идеи

Коледното творчество ме зове не само по Коледа. Бавно си събирам идеи, някои от тях успявам да изпълня, други чакат своя ред с години. Търся ефектни, смислени и изпълними от деца проекти, които да изпробваме с Елора.

Имам си много любими, коледни проекти, които обаче не са мои, а съм ползвала от други сайтове. Тук ще споделям такива хубави, чужди идеи, които не изискват регистрация или заплащане, а може веднага да бъдат свалени и ползвани.

КОЛЕДНО ГРАДЧЕ ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ

адрес: https://shorturl.at/kpHZ3

Коледно градче за оцветяване

Различни сгради, автомобили с елхи, деца и коледно настроение. Подходящи са за подредба с дълбочина на някой шкаф например. Аз залепих такива и на стената в блока, в който живея, защото според мен са чудесни.

КОЛЕДЕН ВЕНЕЦ

коледен венец за оцветяване

адрес: https://shorturl.at/jkGJN

Коледен венец, отново възможност за някаква двуизмерност и за оцветяване. Сваля се от сайта на Крокотак, но елхичките трябва да се дорисуват, след като се разреже средата.

КИБРИТЕНА КЪЩИЧКА

адрес: https://homemadecity.files.wordpress.com/2012/12/winter-matchbox-house.pdf

къщичка от кибрит

Чудесна коледна къщичка за оцветяване и игра, която точно приляга върху кибритена кутийка. Вътре се побира човече от лего или някое миниатюрно детско творение. Може да я свалите безплатно от сайта на дамата. Там има и Великденска къщичка, разгледайте и останалите неща. Сложих линк към картинката, защото не всеки ще се ориентира.

къщичка от кибрит

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ!

Евел Инара

ВИЖТЕ СЪЩО:

ВСИЧКО ЗА КОЛЕДА НА ЕДНО МЯСТО
Умни думи карти
как да учим умножение
музикални инструменти